Geplaatst op Geef een reactie

De geboorte van SIS

Powermove

Begin dit jaar meldde ik me aan bij Stichting Powerlady. Zij stomen een groep van ondernemende dames in vier maanden klaar voor het ondernemerschap, door middel van masterclasses gegeven door professionals. De laatste les stond in het teken van het pitchen van je bedrijf, waarmee degene met de beste pitch een symbolisch bedrag van 500 euro kon winnen voor haar bedrijf en… ik won! Het bedrag gaf ik uit aan een goede fotocamera, waar ik nog steeds erg blij mee ben. Ik heb ontzettend veel geleerd tijdens dit traject!

Inspired by me

Ik begon mijn bedrijf met het idee iets voor mezelf te doen, iets dat écht geïnspireerd was door mij: een DIY’er die vaak producten uit de natuur gebruikt en graag nieuwe dingen leert. Die eigenschappen werden de peilers van SIS; authenticiteit, zelfontwikkeling en creativiteit. Woonaccessoires op basis van macramé zijn niet de enige artikelen die je in de store zult vinden, op den duur worden er ook beauty producten aan het assortiment toegevoegd. Hou je ook van simpele, natuurlijke producten die geen rib uit je lijf kosten? Hou SIS dan in de gaten in 2020!
In deze nieuwsbrief vond je een korte samenvatting over het ontstaan van SIS. In de eerste nieuwsbrief van 2020 krijg je onder andere een kijkje achter de schermen en vind je een toffe nieuwe aanbieding! Nu we het einde van het jaar naderen wil ik je alvast hele fijne feestdagen en een fantastisch nieuw jaar wensen: 2019 was geweldig maar 2020 wordt ons jaar!
Geef een antwoord

Your email address will not be published.