Geplaatst op Geef een reactie

Inspiratie nodig? Vijf tips voor een inspoboost!

  • 1) “Take your eyes off the screen & look at something green”: my number one advice. Je hebt het me vast wel vaker horen zeggen want de natuur is mijn grootste inspiratiebron. Maak een wandeling, ga vogels spotten, luister naar geluiden uit de natuur of kijk een natuurfilm! Je raakt gegarandeerd geïnspireerd.
  • 2) Als je echt niet vanachter je telefoon of laptop vandaan kunt komen, luister dan naar een TED TALK op Youtube. Daar vind je genoeg inspiratie over allerlei onderwerpen. Ik raak altijd erg geïnspireerd door verhalen van mensen die de ergste gebeurtenissen te boven zijn gekomen. Het helpt je ook jouw issues in een ander perspectief te zien.

  • 3) Leer iets nieuws! Het is ontzettend leuk om iets nieuws onder de knie te krijgen. Ik ben sinds maart begonnen met een cursus Spaans op Duolingo en ik kan al zeggen dat ik redelijk goed ben:-)) Vind een leuke cursus, geef je hersencellen een workout en laat je creativiteit de vrije loop!

4) Luister naar een podcast of ga op zoek naar interessante bloggers. Soms raak je verveeld van de insta influencers en wil je toch iets meer diepgang. Ik tenminste wel. Op Spotify vind je Podcasts over allerelei soorten onderwerpen. Ik luister bijvoorbeeld graag naar ‘Caught of Guard’ van de briljante (insta influencer!) Patricia Bright.

5) Vind inspiratie in jezelf. Zo ben ik namelijk SIS begonnen! Denk aan de successen die je hebt behaald en het feit dat je al zover bent gekomen. You didn’t come this far to only come this far: SIS, you got this!

Geef een antwoord

Your email address will not be published.