Betalen & Verzenden

Alle bestellingen verstuur ik via Post NL. Nadat ik je pakketje heb verstuurd, ontvang je van Post NL een mail met een Track and Trace code. Zo kunnen we allebei je bestelling in de gaten houden!

Nederland: Voor een bestelling die door de brievenbus past, betaal je €3,95 aan verzendkosten. Een grotere bestelling wordt via pakketpost verstuurd, daarvoor betaal je €6,95. Vanaf 40 euro is verzending binnen Nederland gratis. Dit wordt automatisch aangegeven tijdens het afrekenen.

België en Duitsland: Tarieven volgens de de tarieventabel van Post NL.

Betalen kan voorlopig alleen via IDEAL. Wil je het bedrag toch zelf overmaken? Stuur dan een e-mail met daarin jouw gewenste items, naam en adresgegevens naar shop@www.sisamsterdam.nl zodat ik je een betaalverzoek kan sturen.

Na je bestelling stuur ik je een ontvangstbevestiging per e-mail. Het kan zijn dat deze in je SPAM box terecht komt, kijk dus ook even daar als je de bevestiging niet kunt vinden.

Alle artikelen van macramé zijn handgemaakt. Dat betekent dat je een uniek exemplaar ontvangt en het iets langer kan duren om je aankoop te verzenden als ik het product niet op voorraad heb. Ik probeer je bestelling in ieder geval binnen vijf werkdagen te versturen.